2007-04-02
Mia o Lars
Vi har aldrig blivit besvikna på denna riktiga bensinmack med verkstad. Tack för att ni finns!
2007-03-02
ELisabeth
Man får alltid ett trevligt bemötande av kunnig personal.
2007-01-17
Gubben
Alltid glad, snabba och flexibla.
Posthanteringen fungerar suveränt även sent på kvällen.
Tack till Per för att du hjälpte mig när tvätten krånglade klockan 23:30, alltid lika glad.
2006-11-21
Johanna
Mycket bra service. Hjälpte mig att byta torkarblad sist jag var där.
2006-10-13
Stammissen
Glada miner på kväll/nattpersonalen. Kanontrevliga.
Bra sortiment!
Fortsätt i denna stil så har ni alltid mig som kund.
2006-10-10
LF
Bästa kaffet(espresson) jag har druckit på en mack!.
Fantastiskt
2006-08-16
Jalle
Bra med en mack där det finns mer bildelar än olika chipssorter.
Lämnade in bilen på en vanlig bilservice och fick veta att det skulle kosta max 2800 kr. Gick till fots för att hämta bilen mot slutet av dagen och fick där veta att de inte hunnit börja med bilen. Ingen ringde för att upplysa om att bilen inte var klar. Fick traska hem igen och ordna med tåg och annat praktiskt för att klara ännu en dag utan bilen. Inget samtal dagen efter heller och väl på plats var den inte klar ännu. När den till slut var klar (fick själv ringa och fråga) var priset helt plötsligt 4900 kr istället för det utlovade maxpriset 2800 kr. Tydligen var det svårt att byta tändstiften. Ingen bemödade sig med att upplysa om det heller innan man står där på plats med för lite pengar på kortet. Fick gå till fots hem igen för att föra över pengar och sedan tillbaka igen innan allt äntligen var klart. Där hade man gått och hoppats på att kanske få lite rabatt för att det drog ut på tiden och istället blev det nästan dubbelt så dyrt. Örebro Bilservice anlitar vi inte igen.