Telia kundtjänst

Kategori: Tele-, mobiloperatörer

Omdömen om Telia kundtjänst

2012-05-23

Marika D Marika D

Lite lång väntetid att få komma fram och få hjälp ibland.
Ett stort - är att spotify inte har funkat i TV´n på över en vecka!!

2012-05-21

Elin I Elin I

bäst!

telia har helt klart den bästa täckningen, dock så är det inte billigast. men det är heelt klart värt att betala en slant extra och ha täckning överallt!

2012-05-20

Joakim J Joakim J

Telia support

Ja vad ska man säga, kundtjänsten är okunnig och inte så värst hjälpsamma tyvärr. Det är långa väntetider med när man försöker få tag i dem. Men ja hoppas på att det blir bättring framöver för jag tycker Telia som företag är bra.

2012-05-15

Telia kund sen länge.

Hemsidan

Jobbar själv kundtjänst och gällande telias hemsida är den inte kundvänlig för att hitta ett enkelt val för att komma åt dess kundtjänstepost för dem som inte vill sitta i telefonkö.
Mycket dåligt.

2012-05-06

Lars Olofsson

Telia och E.on

Dessa båda bolag är det mest oseriösa på marknaden vad avser telefoni konta eldistribution.
När det gäller E.on. så har man inget val när det gäller nätleverantör men Telia kan man undvika i bästa möjliga mån ! Varning för dessa båda bolag !

2012-04-05

Marie-Louise Månsson

Jakob Öhman!

Ringde in till supporten och fick kanon hjälp av en super fin å trevlig kille vid namn Jakob Öhman tack JAKOB du räddade min dag!

2012-04-05

Lars Persson

Köp aldrig på Telias webbutik

Jag köpte en ny telefon och böt abonemang till telia
(föratagskund) dom han portera bort mej från tele2
innan jag fått telefonen. När jag väl fått telelonen som skickade dom ett vanligt simkort trots att dom måste veta att iphone har microsim.
Beställning och betalning via kort i början på December, kvitto faktura på köpet i slutet på Februari. Jag ringde 30 ggr till deras s.k. kundtjänst som lovade att skicka kvitto utan att nått hände.
Katastrof.

2012-04-03

Marcus

Missnöjd ny kund

Ringde precis kundtjänst eftersom jag fick sålt ett bredband som "skulle funka direkt i väggen" men det gjorde det inte. Jag blev kopplad till IT-Support och kom till en kille som heter Björn, han var väldigt otrevlig och jag förstår inte hur han kan jobba som support. Jag fick inte heller någon hjälp, utan skulle gå in till en telia-butik .. (?) skitkasst och min resa med telia ser tyvärr ut att bara ha börjat, de glömmer nämna att du har nästan 2 års bindningstid på alla bredband du antacknar, även fasta. Skit dåligt ! ta någon annan leverantör istället.

2012-04-02

Micke

Vilseledande marknadsföring

Om du tecknar tv,telfoni och bredband så ingår ondemand.......Näää det gör det inte ....kan inte se på tv3 eller kanal 5 elle kanal 6 eller ..ja listan kan göras lång känner mig totalt lurad ...Hur besvara ni detta telia ?

2012-03-17

crille

Telia TV och Support är Värdelöst

Butiken i Täby säljer fel saker för trådlös tv, enda dom säger efter upprepade besök är att jag kopplat fel. Ringer telia support, visar sig att det är 2 olika system jag köpt som inte passar ihop. Support skickar nytt mot en kostnad givetvis. När det kommer med posten efter en vecka så visar det sig att dom sänt 4 st mottagare istället för 1 sändare och 2 mottagare. Har nu betalt för 2 boxar för att kunna se tv uppe o nere i 4 månader och fortfarande går det bara att se tv uppe. TV bilden låser sig ganska ofta, jobbigt om man ser en film eller dyligt. Internet tappar kontakten stup i kvarten. Rekommenderas absolut inte.

2012-02-29

Blivande Tele2 kund

Lögner för att tjäna mer pengar

Kundservice ljuger och förhalar. Vill ha mitt abonnemang som har gått ut bytt till ett billigare abonnemang. Har tagit 3 månader och ännu får jag fakturor med det gamla dyrare abonnemanget. Skitföretag. Byter abonnemang.

2012-02-28

Mathilda

Noll serviceminded

Ringer till Telia som företagskund och blir efter 4timmar uppringd av väldigt snäsig och spydig dam som har noll intresse av att hjälpa mig navigera i deras tjänst som heter Reflex, ett komplex "analys" verktyg. Ska absolut rösta för att vi byter operatör till våra 150 användare. helt klart fel person på fel plats vilket är Telias ansvar.

2012-01-31

Sämst

Skiter fullständigt i att försöka lösa problem även fast man vet var det är. Tex. skickar ut samma modell av gateway även fast det är konstruktionsfel i gatewayen som är problemet.

R1001120;Tele-, mobiloperatörer