Omdömen om Stockholms Zoo Varuhus AB
2009-01-14
Elisabeth
blev inte så bra bemött när jag var där och handlade sist. noll service!
2008-09-16
A .hjelm
Får bra hjälp varje gång man besöker butiken. Dom kompletterar varann väl ! Dessutom god kvalitet på sitt sortiment !!!
2008-01-04
Mia
Nya butiken är jätte stor och med massor av nya prylar till vettiga priser, jag var där nu i december för julklappsinköp och personalen är så trevlig. Rekommenderas varmt
2007-11-03
Den zoobutik vi använder oftast. Bra utbud och hjälpsam personal. Varken dyrt eller speciellt billigt. Jag tycker att personalen verkar kunnig, men har inte riktigt satt dem på prov.
2007-08-03
Stort utbud, bra priser & trevlig personal :)
2007-07-01
Peter
Har varit där tre gånger och alltid blivit bra bemött. Inga påflugna säljare. Stort utbud och mycket kunnig personal. Hit åker jag fler gånger !
2007-06-30
JM
Vi hade tidigare haft en hel del problem med en annan zooaffär med ett filter till ett akvarium med guldfiskar. Zoovaruhusets trevliga personal kunde utan krångel rekommendera ett utmärkt filter som fungerat felfritt ett bra tag. Även andra goda råd från affären har visat sig värdefulla. Enda minuset är att utbudet av akvariefiskfoder är ganska litet. Rekommenderas!
2007-04-20
Erland E
Var inne i butiken vid två tillfällen nu i mars månad. Tyvärr registrerade ej personalen som en potentiell kund. Fick ingen hjälp alls trots att jag var nästan ensam.
Jaha, nu har jag bytt inköpsställe. Sist fick jag inte använda min rab.kupong på torrfoder. Har gått bra förr, men nu var det nej utan krusiduller.
Så nu går jag till en bättre affär.