Omdömen om Salong Jade
2011-11-25
Elinor
Bra frisör. Varit där en gång men kommer gå dit igen.
2011-11-01
Agge
Amal är verkligen en erfaren frisör som lyssnar på kunden och levererar mer än förväntat. Alltid bra service och social.
Hennes färgning och produkterna hon använder är hårvänliga. Kan endast säga att bättre frisör kan man försöka leta efter men kommer inte hitta
2011-10-28
Elisabeth Steiner
Superduktig, proffsig och social tjej, rekommenderas starkt!
2011-10-27
L. Evans
FINALLY! Now I've found the right hairdresser!
Amal, you are wonderful and talented, thank you sweetie. My hair color is amazing, thank you!
I recommend Amal from the bottom of my heart!
Regards Lisa
2011-09-30
Adriana och Leif
Duktig, proffsig och social... behöver man mer?
Har erfarenhet av några salonger i området och Jade tycker jag sticker ut ur mängden när det gäller kvalitet och service!
2011-09-05
Elin Samuelsson
Har klippt och färgat håret hos amal ett par gånger och varje gång blir jag lika nöjd och glad :)
Kommer hela vägen från uppsala bara för att göra mig fin hos amal, hon är värt det!
2011-07-14
Ulrika Messino Carlsson
Har gjort slingor och klippt mig hos Amal ett par gånger och mycket nöjd vart jag. Sist gav jag mig på en Brazilian Blowout behandling och det gick så bra :-)
Kan rekommendera Amal med hela hjärtat.
Man blir inte besviken!
2011-06-28
E. Ingvarsson
Betygen stämmer! Förtjänar det, 110% nöjd blir man. Tveka inte säger jag bara!
TACK
2011-06-13
Alexandra
Trevligare frissa än Amal får man leta efter, och hennes man är lika trevlig han!
Super nöjd med klippningen och färgen blev toppen. Känner mig snygg och sommarfräsch igen =)
Tack!
2011-06-10
Toppen tjej med grymt bra personlighet:-) alltid supernöjd!
Mitt första besök för några år sedan resulterade till att jag blev ständigt återkommande.
Syrran till mig sa vid första besöket hos dig på salongen; Gud vilken trevlig frisör ! Här kan man ju sitta i timmar utan att få tråkigt!!!
Kramen på dig bästa du;-)
2011-06-02
Angie
Du är en klippa gumman, tusen tack!!! Kram kram kram
2011-05-28
Stina ekblad lindbom
Hej alla glada, fick äntligen mod att testa Brazilian Blowout... var inne på ett par ställen men var lite skeptisk. Det är inte direkt billigt o alla salongerna tar nästan samma så jag kände att då ska kemin stämma.
Hittade salong jade på nätet och bestämde för att gå dit. Tjenen som tog emot mig var jätte trevlig, vi hade en kort konsultation... ehm, och en riktigt gott Latte :) Sen efter 15-20 minuter så kändes det rätt... Ändå nervös... men....
F** VAD JAG VART NÖJD :-)
Tusen Tack Amal! Det vart jätte bra. äntligen slipper jag svinto håret.
Kramar från Stina
2011-05-23
Stina
Jätte nöjd vart jag. Super go och proffsigt tjej.
Starkt rekommenderat
Tack!
2011-05-05
Annelie
Amal är verkligen en väldigt duktig frisör - kunnig, uppdaterad, proffsig, trevlig, social, omtänksam och alltid glad. Jag är alltid nöjd när jag varit hos henne! Hög kvalitet på denna tjejj!
2011-05-03
Chrstina Lööv
Tack Amal för en jättefin färg, många komplimanger fick man på jobbet, helt plötsligt är man synlig :)
P.S. Snygg hemsida!!!
Kram
2011-04-14
Johanna
Efter ett par misslyckade frisörbesök runt om i Solna blev jag äntligen nöjd :-)
2011-04-06
Ammis
Landade hos Amal av en "slump" för 5 år sen, har sedan flyttat längre från Solna men åker alltid dit för klippning o färgning! Amal kommer med förslag som alltid blir bra, hon är proffsig o kunnig! Rekommenderas starkt! Även om du inte bor i närheten, tar inte så lång tid att åka om mam tänker på vilket bra resultat man får!
2011-04-05
Den här tjejen är verkligen duktig och kunnig, till skillnad från de flesta som påstår det och dessutom marknadsför sig som duktiga/kunniga
Tack Amal, du är underbar
Lisa
2011-04-05
Nadia
Amal fixar allt hon vet exakt vad jag passar i och lyckas alltid få till min färg. Amal är den enda som jag kan förlita mig 100% på :-)
2011-04-04
ls
Mycket nöjd, bara att sätta sig i stolen och Amal har bara fixat till det till det bättre. Så himla nöjd!!!!Lotta
2011-03-30
Anna Carlsson
Mycket skicklig. Har tidigare prövat ett antal olika frisörer, behöver inte leta mer är fast hos Jade
Tusen tack Amal, du är underbar.
2011-03-17
Jessica
Hej, har försökt få den "rätta" förgen i ett par salonger i Solna (inne och ute) utan 100% nöjd resultat. Efter att ha läst betygen på Salong Jade tänkte jag testa en sista gång i Solna och det vart exakt som jag ville!
Måste erkänna att mitt hår är speciell :-)
Men det var inga problem för Amal.
Tack gumman! Det vart jätte fint och jag kunde inte bli mer nöjd. Syns om ett par veckor igen, du vet... ogräset växer fort :-)
Jag rekommenderar Salong Jade för er som vill ha en riktig proffs, om ni inte är nöjda självklart med er befintliga frisör... Gå till Amal på Salong Jade, hon är underbar och jätte duktig!!!
Tusen tack!
Med vänlig hälsning
Jessica
2011-03-09
Stina Johansson
Tack Amal för en jättefin frisyr! Finare färg har jag aldrig fått!!!!
Tack gumman, vi ses snart igen :)
KRAM KRAM KRAM
Stina
2011-02-05
Min favo-frisörska och Stockholms BÄSTA, helt klart :))).
Jag rekommenderar starkt, DU BLIR 200% NÖJD, det blir jag varje gång.
Tusen tack, söta och rara gumman.
Kramar
2010-10-13
Natascha
Har varit hos de flesta, ALDRIG blivit lika nöjd!
STARKT REKOMMENDERAT till alla som inte fått
det de velat. Den här tjejen levererar 100%
Tack igen gumman, fick många komplimanger på jobbet :)
Stor kram!
2010-07-29
A L
Bäst bäst bäst. Har gjort extensions förr i Solna och inte blivit nöjd! Du är en klippa! Bästa extensions resultat... NÅGONSIN! Tack gumman.
2010-05-18
Sara.
Tack, tack och tack... du är bara för bra för att vara sant! Tack gumman för en jättefin frisyr, färgen var exakt det jag ville och servicen var helt underbart!!!
STORA VARMA KRAMAR!!!
2009-12-07
Amina
Har varit hos de flesta i solna. Visst finns det många salongen i centrum slingan, och visst förekommer det flera vågade chansningar... men jag tycker att håret är det viktigaste. Har hittat Jade och kan med gått och väl säga att det finns ingen som kan göra Er nöjdare än Amal på salong Jade. Hon får 5++ av mig!
STARKT REKOMMENDERAT!

Jätte bra upplevelse! Mycket kunnig frisör och jätte trevlig! Jag kände mig säker. Mycket bra service och strålande resultat.
Har nyligen flyttat till Solna och har hunnit testa de flesta salonger. Salong Jade är nog stället jag kommer gå tillbaka till.
Rekommendera Salong Jade, Toppklass!