- Hur upplevde jag företaget /tjänsten?
- Vad var bra och vad var dåligt?
- Hur upplevde jag företaget i jämförelse till andra företag i samma bransch?
- Var tjänsten/företaget prisvärt?
- Var service bra eller dålig?
- Ditt omdöme måste baseras på dina egna, självupplevda erfarenheter av företaget och vara sant, ärligt, fullständigt och motiverat.
- Det inte är tillåtet att skriva negativa omdömen om andra företag för att skada. Vi är restriktiva med negativa omdömen där det finns risk för personligt utpekande.
- Du får inte föreställa en annan person eller företagsrepresentant eller på annat sätt avge osanna uppgifter som fullständiga personnamn eller personnummer.
- Du får skriva omdömen så länge innehållet inte är olagligt, stötande, hotande, kränkande, uttrycker hat eller gör intrång på information som är skyddad av upphovsrätten.
- Det inte är tillåtet att göra reklam, publicera länkar till konkurrerade verksamhet, massposta omdömen eller erbjuda tjänster.
Rejta förbehåller sig rätten att utan föregående varning avlägsna omdömen som har kommit till Rejtas kännedom och som enligt Rejtas bedömning står i strid med svensk lag, villkoren för användning av den aktuella tjänsten eller som kan utgöra grund för ansvar för eller kritik mot Rejta.
Läs mer om Regler och Villkor på Rejta.se